keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

RAKSA-viikonlopun kooste


Viikonloppu hujahti RAKSA-messuilla Lahdessa. Rakentamisen suunnitteluvaiheessa usein messut on se tapahtuma, missä tullaan juttelemaan talovalmistajien kanssa ja haetaan sitä fiilistä, mikä erilaisista talotoimittajista ja myyjistä välittyy. Näin oli varmasti myös viime viikonlopun messuilla.


Kuvassa mun kanssa kollega Tom Laaksonen Porvoosta. Viikonloput tuntuu aina menevän hirveän nopeasti. Mutta messuviikonloput ne vasta kiitäen meneekin! Pakko kai se on myöntää, että bucket list jäi vähän vajaaksi. Tärkein tuli kuitenkin saavutettua.

Tapasin paljon mukavia, innostuneita, tulevia hirsirakentajia. Lisäksi sain kuulla, että joukossa oli myös blogin lukijoita :) Tämä lämmitti mieltä eritysesti jopa kylmässä messuhallissa...

Bucket listiin palatakseni... Nautin joka päivä aivan loistavaa lounasta Lahden messukeskuksen ravintolassa :) Siellä tehdään ruoat itse ja sen kyllä maistoi.. Nam!

Viuhuva Vasaramies-smoothie jäi maistamatta :/ Tuli ehkä lounastettua liiakseen niin ei enää jaksanut etsiä smoothiepaikkaa... Kävikö joku teistä maistamassa sitä? Jos ei ollut hyvää niin ei tarvitse sitten harmitella enää :D

Savi- ja kalkkimaalin tekeminen jäi kokematta, mutta kävin tietysti moikkaamassa Ilkkaa ja Lauria Suomen Luonnonmaalien pisteellä.
Tein myös upeita löytöjä liittyen sisustukseen ja rentoutumiseen, luonnollisten periaatteiden mukaisesti. Niistä lisää hieman myöhemmin...
Suuri kiitos RAKSA 2018 ja kaikki siellä käyneet. On mukava päästä osalliseksi teidän projekteihin. Innolla kevättä kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!