keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Pelkistettyä olohuoneen sisustamista

Kerroin vähän aikaa sitten, että meillä ”nautitaan” vielä vanhojen huonekalujen tunnelmasta. Olohuoneen ja itseasiassa koko talon sisustaminen ei ole innostanut meitä lainkaan. Viikonloppuna saimme kuitenkin yllättävän inspiraation ja rupesimme sisustuspuuhiin.

Saatiin lähipiiristä yksi ylimääräinen harmaa divaanisohva. Uusi harmaa divaani ja vanha ruskea divaani sopivat hyvin yhteen! Niimpä roudattiin iäisyyden vanha sininen sohva pois näköpiiristä (yhteen makuuhuoneeseen) ja aloitettiin uuden järjestyksen hahmottaminen.


Ikean vanhasta sohvapöydästä saa yllättävän kivan, kun sujauttaa lasin alle kangaskartan!


Oltiin haluttu alusta alkaen, että olohuoneen toiselta sohvalta voisi katsella kaunista maisemaa. Aiemmin se ei ollut onnistunu vanhan sohvan kätisyyden vuoksi. Tajuttiin tuossa touhuamisen tiimellyksessä, että ruskean sohvan kätisyyden saa vaihdettua!
No sitten ei muuta kuin tuumasta toimeen ja sohvan purkuun! Nikkaroitiin sohvan kätisyys toisinpäin ja voilà meillä oli täydellinen näkymä sohvalta katsellessa.

Tavaroita siirrellessä tuli mieleen, että meillähän on hirsipalkissa koukut riippumatolle. Riippumatto on ollut jo pidempään piilossa jostain syystä... Kaivettiin se esille ja ripustettiin oikealle paikalle. Rakastan riippumatossa loikoilua ja nyt sen ollessa omalla paikallaan, tulee varmasti kömmittyä siihen vähän useammin.
Pakko kertoa vähän tuon surkealta näyttävän riippumaton taustoja. Ostettiin se Kambodzasta joitain vuosia sitten. Majoituttiin yhdessä bungalovissa, minkä terassille oli ripustettu juurikin samanlainen riippumatto. Kysyttiin paikan pitäjiltä, mistä löytäisimme samanlaisen riippumaton.

Suunnistimme paikalliselle markkinapaikalle, jättimäiseen halliin, missä myytiin käytännössä KAIKKEA:kalaa,vaatteita, vihanneksia, työkaluja... Haju oli välillä niin vastenmielinen, että teki mieli ottaa jalat alle ja juosta karkuun.

Ei auttanut lähteä pois ennenkuin riippumatot löytyisivät. Ja niinhän ne löytyivät lopulta! Hinta ei huimannut päätä (kuumuus kylläkin) ja napattiin riippumatot matkaan.

En ole aiemmin löytänyt noin mukavia riippumattoja. Niissä voi makoilla vaikka poikittain :)

Te, jotka olette seuranneet blogia pidempään, tiedätte varmasti etten ole maailman innokkain sisustaja enkä varsinkaan shoppailija. Tykkään ihan älyttömästi tehdä järkeviä ja edullisia sisustusratkaisuja (ehkä tuossa on syy, miksei meillä olekaan panostettu vielä sisustamiseen :D). Riippumatto on yksi niistä. Armeijan ylijäämä, iso, vanha puulaatikko on toinen.
Ja nämä kaksi kissaa taitavat olla se kolmas edullinen sisustuslöytö :D

Aiheeseen liittyviä juttuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!