perjantai 31. maaliskuuta 2017

Arvotaan takatalven kunniaksi lippuja Kevätmessuille!

Ajateltiin Peuratalojen kanssa järjestää arvonta, jossa voitte voittaa liput 6-9.4.2017 Messukeskuksessa järjestettäville Kevätmessuille! Arvon kaksi (2) lippupakettia, yhteensä neljä (4) lippua. Eli voittajat saavat valita vielä kaverit mukaan :)

Kevätmessulta löytyy vaikka mitä! Samalla lipulla pääsee Oma Koti, Oma Mökki, KevätPuutarha, Sisusta! ja Lähiruoka & Luomu- messualueille.

Tässä mun pikkukasvit!


Tulkaa moikkaamaan ja herättelemään haaveita hirsitalosta Peuratalojen pisteelle! Olen siellä itsekin lauantaina ja sunnuntaina puuhastelemassa.

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen, mistä aiheesta toivoisit meidän kirjoittavan blogissa tulevaisuudessa. Muistakaa jättää sähköpostiosoite kommenttiin, jotta voin ottaa yhteyttä voittajiin. Arvonta päättyy keskiviikkona 5.4 klo 0.00. Liput tuodaan voittajille sovittuun aikaan Messukeskuksen oville.

Onnea kaikille osallistujille ja mukavaa kevättä!


ARVONTA SUORITETTU ja voittajille on ilmoitettu :) On se hassua, ettei kävijämäärillä ole mitään tekoa osallistumisaktiivisuuteen :D Taisin laittaa liian hankalan kysymyksen, jonka vastauksella pääsi osallistumaan. No, tulipahan ainakin tosi kivoja ideoita, vaikkakin vain muutamia! Kiitos siitä teille! Ei se määrä, vaan se laatu.

Messuilla nähdään!

10 kommenttia:

 1. Bmx trailssit voisitte rakentaa :) tai sit uudistaa meijän tulevaa kotii mikä on siel metässä ��

  VastaaPoista
 2. Kiitos blogista tähän asti. Jatkossa kiinnostaa tietysti piha ja ehdottomasti miten elämä uudessa talossa sujuu. Ja ne tulevat uudet asukkaat;) ja osaako ne hommansa.
  Ulni65@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kaikki Taloon, pihaan ja sisustamiseen kiinnostaa.
  anu.kinnunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. elämä uudessa kodissa.Pihan maisemointi ja autotallin valmistuminen
  janetuovinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Erilaisista hirsien käsittelymahdollisuuksista olisi kiinnostavaa lukea. Lisäksi kiinnostaa sellaiset asiat, joista taloon muuttamisen jälkeen ajattelee, että tämä olisi rakentamisvaiheessa pitänyt suunnitella toisin (esim. huonejärjestyksessä).
  sarulda@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Piha-alueen laittaminen kiinnostaa ja millainen sisustus hirsitaloon tulee.

  arjahelena74@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kiitos loistavasta blogista. Hirren käsittely kiinnostaa ja hirren käyttö sisustuksessa. malin.markus@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Piha kiinnostaa, koska sen tekeminen on meilläkin edessä :) hirsitalo oltaisiin itsekin haluttu rakentaa, mutta asemakaavan vuoksi piti tyytyä perus puutaloon... Kiitos hyvästä blogista!

  oravaneiti@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Piha ja sekä hyöty- että koristekasvit kiinnostaa.
  erja_mikkola@hotmail.com

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!