perjantai 8. heinäkuuta 2016

Raksalle eristäytyneet eristäjät

Tää viikko on ollut vähän tahmea. Joka päivä ollaan oltu töiden jälkeen raksahommissa, mutta jotenkin on silti sellainen olo, ettei olla saatu tarpeeksi aikaan. Ehkä tää epävakainen sää tekee myös osansa… Illalla on tullut mietittyä enimmäkseen, mitä jäi vielä tekemättä, eikä ole pahemmin ilostuttanut, mitä on saatu aikaan. Varmaan jokainen talonrakentaja kohtaa samanlaisia ajatuksia jossain vaiheessa. Kadonnut vapaa-aika ja pitkään nukkuminen tekis kyllä hyvää! Miten sitä on joskus voinut edes nukkua pitkälle iltapäivään tekemättä mitään :D….

Styroxia joka puolella..


Talon lattiastyroxien laittaminen oli tai siis on edelleen (ei oo onneksi enää paljoa jäljellä) aika työlästä hommaa. Tai sitten ollaan liian kunnianhimoisia saumojen tiiviyden kanssa! Ollaan heiluttu lekan kanssa ja paiskottu levyt kunnolla puskuun. Kyllä tuohon talon 200 neliöön saa tuhrattua aika monta styroxipakettia. Meille tulee 20 sentin kerros lattiastyroxia. Ja pientä tuskan hikeä pukkaa, kun eka styroxikerros on aseteltu ja pitäisi saada seuraavan kerroksen saumat menemään eri linjassa.


Pilkullista styroxia

Tänään on ollut sellainen fiilis, ettei ollut ihan turha viikko! Ja luksusta, että tänään tuli tehtyä vain reilu 10-tuntinen päivä! Piti lähteä kotiin vähän aiemmin leipomaan mokkapaloja. Meillä on huomenna autotallin katon levytystalkoot. Tulee kyllä olemaan tosi tiukka päivä, mutta onneksi apuvoimia on tulossa mukaan. Innolla odotellaan huomista! Toivotaan, että sää olisi suotuisa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!