sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Onnistumisten viikko ja kesäloma!

Mulla alkoi kesäloma! Nyt saan keskittyä raksailuun täyspainoisesti ja ehkä ehtisi käydä jopa mökilläkin nyt kolmen viikon aikana. Edellisestä lomasta alkaakin olla jo 1,5 vuotta, joten tekee kyllä varmaan hyvää pieni breikki. Meillä ei kylläkään taida olla yhtään lomaa Nikon kanssa samaan aikaan, mutta ainakin sitten raksalla pitäisi hommien edetä kokoajan!


Raksaviikkokin oli aika tuottoisa ja moni homma saatiin valmiiksi! Saatiin autotalliin katon alushuopa laitettua. Laitettiin huopaa kahdestaan parina iltana ja torstaina vedettiinkin klo 23 asti, että saatiin katto vesitiiviiksi ennen perjantain sateita. Voin kertoa, että taas vaiheeksi tuntuu kropassa aika kovasti :D Nyt ei siis enää pääse sade katon kautta kumpaankaan rakennukseen. Kai tämä on jonkinlainen saavutus, vaikka itse pintahuopa onkin vielä laittamatta!

Tulevasta multimediahuoneesta näkymää autotallin katolle

Autotallin molempien päätyjen hirsipaneloinnit saatiin myös tehtyä.

Ja iso huojennus, talon styroxit on nyt paikallaan! Kerroinkin aiemmin, että ollaan aika tarkkoja saumojen tiiviydestä, joten hommaan panostettiin sitten kunnolla. Kokonaisia styroxeja lätki paikalleen hyvinkin nopeasti, mutta kaikki mutkat ja putkien kohdat olikin sitten superhitaita tehdä.

Viikonloppu keskitettiin autotallin raivaamiseen ja sen lattiastyroxien laittamiseen. Ja saatiin sinnekin eka lattiastyroxikerros paikalleen! 

Valmista tuli talon puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!