perjantai 24. kesäkuuta 2016

Juhannustunnelmia Räntsiltä

En oikein tiedä mistä aloittaa! Nyt on talon yhden lyhyen sivun yläkolmion hirsipanelointi tehty! Aika huiman korkean näköinen tuli meijän torpasta :D Kyllähän tuota korkeutta on se kuutisen metriä, niin kyllähän se toki näyttääkin aika korkealta… Tuulensuojalevyjen laitto on myös tehty lyhyiden sivujen päätyjen osalta. Kohta päästään laittamaan räystäslaudat paikalleen, kunhan noi tervamaalit ensin kuivuisi. Nyt ei ole ollut oikein optimaalisia kuivumiskelejä… Hitaasti, mutta varmasti!

Sain vihdoin netin toimimaan myös Räntsillä! Ihan mahtavaa, kun voi näpytellä paikan päällä.


Hirsipaneelit päädyssä

Hirsipaneelit telineeltä käsin
Ja koska tänään on juhannusaatto, niin mahtavaa ja stressitöntä juhannusta myös kaikille raksaajille ja muille blogin lukijoille! Me vietetään jo toista Räntsijuhannusta täällä kaveriporukan kanssa. Luvassa on ainakin rentoutumista, grillaamista ja saunomista. Me päätettiin pitää raksataukoa juhannusaatto. On kyllä lähes mahdotonta olla tekemättä mitään raksahommia… Ainakaan ajatustasolla ei hommista pääse eroon, hehe!


Olkkari kalustettuna
Onneksi saatiin katto talon päälle, niin päästää suojaan jos sade yllättää. Sää vaikuttaa ainakin nyt tosi lupaavalta! Ollaan viritelty kalusteita olkkariin. Pitäähän sitä joka raksalta löytyä vuodesohva, pöytä ja musavehkeet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!