sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Täyttöjä ja hirsitoimitus tulossa!

Talon täytöt on tehty! Oli aikamoinen urakka saada talon 200 neliön pohjalle 70 senttiä tärytettyä täyttöä... Ihan mahtava fiilis kiivetä kivijalan yli talon "sisäpuolelle" silleen, ettei oo enää hurjaa pudotusta. Sitä odotellessa, että saadaan vielä ulkopuolenkin täytöt tehtyä :D 

Tässä talon täytöt valmiina ja autotalli vielä pahasti vaiheessa

Autotallin täytöt on myös hyvällä mallilla. Saatiin eilen melkein kaikki kapillaarikatkaisun sorat leviteltyä. Kyllä ollaan taas moneen otteeseen kasteltu ja tärytetty pohjia. Täyttömaata tuli molempiin rakennuksiin 70 senttiä. Kyllä tietää lapioineensa, haravoineensa, täryttäneensä ja kastelleensa! Kroppa huutaa hoosiannaa näiden hullujen raksapäivien jälkeen. Niko on myös ajellut kaivinkonetta vimmatusti. On se näppärä jätkä, kun opetteli tuon kaivinkoneen käsittelyn viime syksynä. Nyt ei tarvinnut kuin vuokrata kone ja siirtää soraa niin pirusti. Meillä on ollut nyt pari viikkoa sellainen 8 tonninen kaivinkone. Työskentelyä on helpottanut koneen pidempi puomi ja isohko luiskakauha. Talon täytöissä ei kyllä pitkäkään puomi pelastanut kokonaan. Niko sai heitellä hiekkaa oikein vauhdilla, että saatiin talon keskelle täyttöjä.

Ja sitten huikea uutinen! Ollaan lyöty hirsipaketin toimitusajankohta lukkoon! Maanantaina 23.5 pitäisi alkaa pystytysoperaatio. Enää siis reilu viikko! Ens viikolla tulee nosturi ja yritetään vääntää salaojia ennen hirsitoimituksen tuloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!