sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Sokkeli valmiina. Täyttöjä edessä

Sokkelin muuraukset on saatu päätökseen jo alkuviikosta! Nyt on painettu tosi pitkää päivää, jotta saataisi täytöt tehtyä mahdollisimman nopeasti. Päivät on venynyt kyllä vähän turhankin pitkiksi… Niko piti muurauksien yhteydessä vähän kesälomaa, mutta meitsi on paiskinut milloin ennen ja jälkeen töiden niin, että meidän peruspäivät ovat sellaista 16 tunnin luokkaa.  Mutta eikös se niin ole, että nuorena jaksaa? Ja tää ihana aurinkoinen ilma vielä oikein boostaa energiaa!

Talon kivijalka valmiina

Täry on laulanut ahkerasti. Lainattiin täry Sussun iskältä ja eikös saatu se jo rikki :D Tai se taisi olla kyllä parhaat päivänsä nähnyt saapuessaan Räntsille. Haha. Turvauduttiin vuokratäryyn ja siitäkin meni hihna mukavasti perjantai-iltapäivällä. Saatiin onneksi uusi täry haettua heti lauantaina. Aika koomista sinänsä, että muuratessa tuli vettä taivaan täydeltä niin, että laastiastiat piti peittää, ettei tule liian vetistä laastia. Nyt taas, kun tehdään täyttöjä ja vesisade olisi vähän niin kuin toivottavaa, jotta maa tiivistyisi, niin nyt on sitten aurinkoista. (Henkilökohtaisesti olen ihan tyytyväinen näihin keleihin, ja sain itseni käristettyä aika mukavasti). No, onneksi saatiin se porakaivo niin on saatu kasteltua täyttöjä. 


Autotallin sokkeli vielä työn alla.


Autotallin ja talon sokkeli valmiina!
Nyt täytyy taas lähteä kohti Räntsiä. Täytyisi opetella tekemään postaukset tabletilla tai hommata mokkula koneeseen. Ollaan oltu paljon yötä Räntsillä ja käyty kotona vain pyörähtämässä. Ja hei te, jotka olette kiinnostuneita rautavihtrillikäsittelyn tuloksista, niin pysykää kuulolla. Vielä ei ole juurikaan mitään raportoitavaa. Täytyy antaa käsittelylle vielä vaikutusaikaa!  

Vielä loppuun, IHANAA ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE MAHTAVILLE ÄIDEILLE! Varsinkin näin raksaprojektin aikana korostuu äitien tuki :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!