sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Äitienpäivää ja perheenlisäystä

Ihan ensiksi, ihanaa äitienpäivää kaikille äideille! Ainakin täällä eteläisemmässä Suomessa oli aivan upea, lämmin ja aurinkoinen kevätsää! Kyllä kunnon plusasteet ja auringonvalo tekee hyvää ihmismielelle :D Me lähdettiin viettämään äitienpäivää perheittemme kanssa ja tuli syötyä ja herkuteltua oikein olan takaa. Olen aina perinteisesti leiponut äitienpäiväkakun, ja niin leivoin tänäkin vuonna. Kokeilin uutta reseptiä ja tein mansikka-valkosuklaa-mascarponekakun. Hyvää oli! 

En olekaan ehtinyt vielä kertoa, että saatiin viikko sitten perheenlisäystä. Nimittäin kaksi ihanaa kissanpentua. Meillä nyt on tilaa aika reippaasti tällä hetkellä niin otettiin saman tien kaksi kissaa, etteivät joudu olemaan yksinään. Maatiaskissanpennun löytäminen tosin ei ollut kauhean helppoa eikä vaivatonta. Saatiin pennut kuitenkin tuttavien tai oikeastaan kaverin kavereiden kautta. Mutta kyllä noiden ihanien palleroiden vuoksi sai useamman tunnin ajella :D

Otettiin kissat eri perheistä. Molemmat on poikia ja ikäeroa heillä on kaksi viikkoa. Urho on vanhempi ja muutenkin hieman vankkarakenteisempi. Sisu puolestaan on pikkuruinen ja hentoisempi.


Urho
Sisu
On hassua, miten nopeassa ajassa sitä ihastuu noihin kissoihin aivan perinpohjaisesti. Ihan kuin ne olisivat olleet meillä aina! He sopeutuivat toisiinsa todella nopeasti ja ovat jo ihan parhaat kaverukset. Paljon he tykkäävät leikkiä yhdessä ja leluilla. Lisäksi nukkuminen ja syöminen on myös ihan parasta aktiviteettia! Ollaan ulkoiltukin yhdessä ja ollaan me päästy jo vähän metsäänkin kävelemään. 


Tässä ollaan vähän uneliaita

Väsättiin olohuoneen tolppaan kissoille raapimispuu. Ajateltiin, että ne varmasti alkaisivat raapia tolppaa luontaisesti. Niko sitten sormet rakoilla pujotteli tolpan ympärille sisalköyttä. Tuntuisi toimivan aika hyvin ja kissat tykkäävät seikkailla ja pomppia muutenkin tuon vihreän laatikon päällä ja toisinaan ne kiipeilevät tolppaa pitkin sinne.
Kivaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Mikä tämä teidän talon malli on, onko ihan itse muunneltu malli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Peura 170-mallista lähdettiin liikkeelle. Tosin aika paljon on tehty muutoksia: venytetty taloa, tehty erkkeri, yhdistelty huoneita ja vaikka mitä☺️

      Poista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!