tiistai 31. toukokuuta 2016

Pystytysurakka onnistuneesti ohi

Pystytysporukka sai viikonlopun aikana hommansa tehtyä. Oli kyllä helpottavaa seurata, kun hirsikerrat nousivat! Ei tässä oikein löydy sanoja kuvailemaan sitä fiilistä, kun oma hirsikoti ja autotalli alkavat olla jo rakennuksen näköisiä. On tultu aika pitkä matka siitä, kun aloiteltiin talon suunnittelu ja haaveilu omasta paikasta. 

Talon etupuoli

Nyt myös rakennuksien koko alkaa konkretisoitua. Ei tarvitse enää katsella hahmotelmakuvia, vaan voi katsella oikeasti, mitä on tulossa :) Viime viikon löysäilypäivistäkin selvittiin ja nyt on sitten katon ja päätykolmioiden teon vuoro. Voi luoja, että on iso homma rakentaa telineet, joilta pystytään tekemään nuo päätykolmiot. Suunnitellessa ei taidettu tajuta, että kuusi metriä on aika paljon katon harjan korkeudeksi :D Mutta hieno siitä tulee, vaikkakin on hommaa vähän enempi.

Tällainen näkymä tulee ulko-ovelta

Vasempaan reunaan tulee multimediahuone ja vessa päätyyn

Leivinuunin paikka on muurattuna keskeisellä paikalla

Hupsista, huomattiin tässä, ettei autotallista ole edes otettu vielä kunnollista kuvaa!

2 kommenttia:

  1. Me oltaisiin saatu päätykolmiot valmiina tehtaalta kun olisi älytty vaan pyytää. Kirvesmiehet teki päätykolmiot maassa ja nosturiauto nosti ne paikalleen samana päivänä kattotuolien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Niin varmasti olisi mekin saatu. Joo silleenhän se on suht helppo tehdä, jos on tasaista maata, missä rakentaa. Mietittiin itse kanssa samaa tai oikeastaan pystytysporukka kertoi usein tehneensä maassa ja nostaneensa sitten paikalleen. Päätettiin kuitenkin suht epätasaisen maan ja muutaman muun seikan vuoksi rakentaa ne suoraan ylhäällä. Itse, kun pitkälti hommaillaan niin mitäs sitä suotta helpoimman kautta menemään :D

      Poista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!