lauantai 9. huhtikuuta 2016

Oma Koti 2016?

Nyt on messuiltu oikein olan takaa. Kävin jo perjantaina starttailemassa messuilua parin tunnin visiitillä Oma Koti-messuille. Kävin höpöttelemässä Peuratalojen ständillä ja muualle en sitten ehtinytkään :D Käytiin siinä vähän meidän hirsikuvia läpi ja juteltiin hirsipinnan käsittelystä ja kaikesta muusta siltä väliltä. Oli erityisen ilahduttavaa, että messuille oli tuotu näytepalat samaa, vähän paksumpaa, 230 mm hirttä, mitä meillekin tulee. Hirsi on liimattu neljästä palasta. Näin saadaan minimoitua hirren painuminen.

230 mm lamellihirsi. Vertailukohtana Nokian älypuhelin

Käytiin tänään yhdessä vielä messuilla. Huh, että oli pari muutakin lähtenyt isolle kirkolle! Ahdistus ja tuskan hiki puski päälle heti, kun astuttiin sisälle Messukeskukseen. Halusimme erityisesti käydä jututtamassa vähän maalifirmoja hirsipinnan käsittelystä ja kyllä ollaan edelleen rautavihtrillin kannalla. Kerroinkin hirren käsittelyaineen aiheuttamasta ahdistuksesta enempi täällä.

Kierreltiin myös jututtamassa ovitoimittajia ja ollaan periaatteessa päätetty jo aikapäiviä sitten, millaiset väliovet haluamme. Ulko-ovet meille tulee hirsitoimituksen mukana. Meillä oli vaan vähän ongelmaa, kun haluttiin kahteen välioveen äänieristysovet ja muut ovet massivipuusta. Ja kuinkas ollakaan, massiivipuuovet ja äänieristysovet eroavat ulkonäöltään aika paljon, joten pohtimista riitti. No, nyt on ehkä sekin ongelma ratkaistu :) Kevätmessuilla on useammat messut samaan aikaan. Käytiin vetämässä vatsat täyteen maistiaisia Luomu ja Lähiruoka puolella. Suosittelen muillekin!

202 mm lamellihirsi. Tässä näkyy kivasti tuo hirren pyöreä profiili

Peuran ständi


Saatiin messuilta tuliaisina työmaakyltit, mitkä saadaan laittaa huomenna paikoilleen. Tää päivä meni siis messuilla ja aamu panikoidessa sähkökaapeleiden vetoja. Huomenna taas Räntsille oikeisiin hommiin. Ja ensi viikolla päästään toivottavasti tekemään anturahommia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!