sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Edistystä. Jänisvaihdetta silmään!

Räntsillä on nyt viikko painittu pitkähkön pihatien kanssa ja nyt ollaan vihdoin saamassa se sellaiseen kuntoon, ettei tarvitse pelätä uppoavansa sinne isomman auton kanssa :D Tie oli osittain aika pehmeä ja upottava, minkä seurauksena laitettiin viiraa ja juurimattoa pohjalle ja sen päälle aika karkeaa mursketta. Nyt pitäisi vielä saada kerros ohuempaa mursketta, ettei tarvitsisi pelätä renkaiden rikkoutumista!

Anturamuotit aseteltuina

Lauantaina päästiin sitten vauhtiin korkojen ja anturan kohtien silottelun kanssa. Meitä oli viisi tyyppiä paiskomassa hommia ja kyllähän me saatiin hyvin aikaankin! Talon kohta oli saatu jo viikolla oikeaan korkoon anturan kohdalta. Täytyy kyllä todeta, että joskus iskee kyllä pieni epätoivo. Perjantai oli hyvä esimerkki, kun herättiin seiskan maissa tasoittelemaan anturan kohtaan Nikon kanssa. Yöllä oli ollut pakkasta ja kertaalleen tärytetty anturan kohta oli jäässä. Siinä pääsi pieni epätoivon itku, kun piti yrittää saada anturan kohta täsmälleen oikeaan korkoon. Hassua ajatella näin jälkeenpäin noita onneksi ainakin vielä lieviä tunnekuohuja :D Niko oli kyllä ihan paras, kun se sanoi, että Sussu itke nyt hetki ja sitten jatketaan hommia. No minähän tein niin kuin käskettiin ja tihrustin hetken. Sen jälkeen kaikki onkin sujunut taas erinomaisesti ja hyvällä fiiliksellä :) Pieni tunnepurkaus oli siis enemmän kuin jees!

Anturamuotit vielä kumollaan


Anturamuotit pystyssä
Saatiin talon anturamuotit paikalleen ja autotallin anturan kohdan sorapatja oikeaan korkoon. Tärylevy ja kompura lauloivat pitkin päivää. Nyt alkaa tuntua oikeasti siltä, että ME RAKENNETAAN TALOA! Räntsistä on tullut nyt oikea raksa. Ainiin, meinasin unohtaa kertoa, että saatiin nyt, tai siis meidän huippu sähkäri sai, sähkötkin vedettyä mäen alapuolelta noin 200 metriä rakennuspaikalle. Ihan huikeeta, että saatiin muun muassa keitettyä kahvit mäen päällä :D

Kahvinkeittoa. Lisänä Sussun iskän, Ollin, tekemä ensimmäinen rakennusvirhe :D

Lähdettiin vielä illalla aika extempore Heikki Silvennoisen loppuunmyydylle keikalle. Jätkät veti todella hyvän seitin. Sai hyvin nollattua raksajutut. Nyt sitten kuin uutena ihmisenä kohti Räntsiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!